Sastojci:
200g dimljene pancete narezane na kriške4 pilećih prsa (bez kostiju)
12 svježih listova kadulje
1 malu žlicu maslinova ulja
4 grančice malih rajčica
Priprema:
Pancetu rasporedite tako da se kriške djelomice prekrivaju, a zatim stavite na nju jedan komad piletine i 3 lista kadulje.Sve zajedno posolite i popaprite te zamotajte tako da nijedan dio piletine ne viri iz savijače.
U velikoj tavi zagrijte ulje, stavite u njega pileće savijače i pecite ih sa svake strane 7-8 minuta.
Kad je panceta zlatno i hrskavo zapečena, maknite savijače i stavite u tavu rajčice. Protresite tavu tako da se promiješaju svi sokovi i ostavite nekoliko minuta da se rajčice ispeku.
Vratite savijače u tavu, maknite s plamena i ostavite da odstoji još 10 minuta kako bi se meso lakše narezalo.
Nema komentara:
Objavi komentar